جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 366321
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1402 - 15:09

    فوری/هشدارجدی پیشکسوت استقلال به مدیران استقلالی

    صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال گفت : قطعاً اگر اختلافات ادامه داشته باشد به تیم استقلال لطمه خواهد زد از دو طرف خواهشمندم به هر شکلی که هست این مسایل را پایان دهند، چرا که ادامه پیدا کردنش منجر به از دست رفتن شانس قهرمانی خواهد بود.

    فوری/هشدارجدی پیشکسوت استقلال به مدیران استقلالی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از پارس فوتبال

    صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال در خصوص تساوی استقلال مقابل ملوان اظهار داشت:

    استقلال در این بازی همان تیم منسجم همیشگی نبود و دلیلش را نمی‌دانم. حتی مواقعی که تیم برنده نمی‌شد هم ما بازی فنی خوبی از استقلال شاهد بودیم و موقعیت‌های خوبی خلق می‌کردیم ولی در این بازی تیم جوری عمل نکرد که بگویم حقش برد بود و با بدشانسی دو امتیاز از دست داد. به نظرم تساوی در این بازی عادلانه بود.

    وی افزود:

    نبود چند بازیکن محوری از جمله یامگا به بدنه استقلال ضربه زده است و باعث شده کیفیت تیم افت کند. امیدوارم فخرالدینی که تازه جذب شده بتواند تا حدی جای خالی او را پر کند. هرچند او ۳۴ ساله است و شاید سخت باشد نود دقیقه درون زمین دوندگی کند ولی به هر حال این مشکلات برای تیم ایجاد شده و امیدوارم فکری برای رفع آن صورت بگیرد.

    وی در مورد اینکه اختلاف میان نکونام و خطیر چقدر می‌تواند به استقلال لطمه بزند خاطرنشان کرد:

    قرار نیست همیشه اختلافات از بیرون به تیمی ضربه بزند، گاهی ممکن است تیمی از درون بخواهد خودش را خراب کند. قطعاً اگر اختلافات ادامه داشته باشد به تیم استقلال لطمه خواهد زد. از دو طرف خواهشمندم به هر شکلی که هست این مسایل را پایان دهند، چرا که ادامه پیدا کردنش منجر به از دست رفتن شانس قهرمانی خواهد بود. 

    پیشکسوت استقلال در مورد تقابل این هفته مقابل سپاهان هم توضیح داد:

    یکی از دو بازی سخت و سرنوشت ساز استقلال در نیم فصل دوم همین بازی است و اگر استقلال بتواند پیروز از زمین خارج شود تا حد زیادی به قهرمانی نزدیک خواهد شد. کار بسیار دشواری است چرا که سپاهان پرمهره‌ترین تیم لیگ است و حتی روی نیمکتش هم بازیکن در سطح تیم ملی دارد و شکست دادن آنها کار راحتی نیست. من فکر می‌کنم بچه‌ها با یک بازی منسجم و اصولی می‌توانند با وجود سختی‌های زیاد از این میدان سالم بیرون بیایند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما